Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача

ЗАПОЧНА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА ЗА ОБЕДИНЕН ДЕТСКИ КОМПЛЕКС - СИЛИСТРА


Преглед на новина / Публикувано на: 04 октомври 2016 г.