Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача
image 4085

УВАЖАЕМИ МЕДИЦИ, ДАМИ И ГОСПОДА - ЛЕКАРИ, МЕД. СЕСТРИ, САНИТАРИ,

С удоволствие Ви поздравявам по повод Деня на българския лекар. Българският лекарски съюз избра за покровител на медиците през 1996 г. Свети Йоан Рилски - Чудотворец.
Вашият професионализъм и всеотдайност в работата заслужават адмирации. В този ден на празник и равносметка Ви благодарим за ревностната защита на най-голямото човешко богатство - Здравето! То е висша ценност, предпоставка за пълноценен живот и основен фактор за благополучието на народа ни. 
Продължавайте да следвате своята мисия! 
Желая Ви още много успехи в новите начинания!
Бъдете здрави, щастливи в семействата си и всеотдайни в работата!
Честит празник!

Поздрави | | Печат

ПОКАНА

относно публично представяне на преработен Работен проект: „Реконструкция и рехабилитация на уличната мрежа на ул. “Симеон Велики“ прилежащи тротоари и зелени площи“ в частта ландшафтно оформление.
Община Силистра има удоволствието да покани всички граждани и заинтересовани страни за участие в публично представяне на преработен Работен проект за реконструкция и рехабилитация на ул. „Симеон Велики“ в част “Паркоустройство и благоустройство” с цел запазване на дървесната растителност.
Обсъждането има за цел да представи на широката общественост преработеният проект, за да може да продължи процеса по реализацията му. Проектът е част от Инвестиционна програма на Община Силистра за периода 2014-2020 г., която ще се финансира по Приоритетна ос 1 на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. 
Публичното представяне ще се проведе на 24.10.2016 г. (понеделник) от 17:30 часа в залата на Общински съвет Силистра на ул. „Симеон Велики“ № 16. 
Ще се радваме да присъствате на предстоящото събитие и да споделите своята гражданска позиция. 
Вашето присъствие е важно за нас!

Съобщения | | Печат

ПОКАНА

Кметът на Община Силистра, д-р Юлиян Найденов и председателят на Общинския съвет, д-р Мария Димитрова Ви канят на тържественото отбелязване на Деня на българската община и местното самоуправление в Община Силистра.
Събитието ще се проведе на 21 октомври 2016 г.,от 11 часа, в Общински съвет - Силистра.
Очаква се да присъстват кметове на общината и общински съветници от различни периоди на местното самоуправление, общественици, представителите на местните и централни медии, гости от НСОРБ и НАПОС.

Съобщения | | Печат


1234Общо страници: 262