Община Силистра с нов официален интернет сайт "silistra.egov.bg".

След 10 април този сайт ще бъде неактивен!

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ПОЛЕДНИТЕ ДВА ДНИ НА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ БЯХА ОСОБЕНО ВЪЛНУВАЩИ ЗА ОУ "СВ.СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЙ"


image 10072
На 27.02.2023 г. се проведе училищният кръг на състезанието,,Spelling bee Junior ’’ за учениците от втори до четвърти клас. След много оспорван финал победител е Емре Гюнайдън от 2.б клас , заел 1-во място , а негов подгласник е Азалия Акифова от 4.в клас, която се класира на 2-ро място. Те ще представят училището ни във възрастова група 2.- 4. клас на регионалния кръг на състезанието в гр. Разград , който ще се проведе на 26.03.2023 г.
Учениците от пети до седми клас участваха в състезанието,, Spelling bee‘‘ на следващия ден - 28.02.2023 г. На 1-во място се класира Рая Илиева от 6.в клас, а на 2-ро място - Михаил Илиев, също ученик от 6.в клас . Те са представителите на нашето училище във възрастова група 5.- 7. клас , които ще участват в регионалния кръг на състезанието в гр. Разград на 25.03.2023г.
Двете състезания ,, ,,Spelling bee Junior ’’ и ,, Spelling bee‘‘ преминаха в спортсменски дух, вълнение, усмивки, малко сълзи на щастие и много удовлетворение. Тридесет и осем щастливи детски лица, много нови усвоени думи и безценен опит - това остана от тази вълнуваща надпревара.
Благодарим ви, мили деца, за положения труд, усилията и мотивацията за учене на английски език!
На класираните участници за регионалния кръг на състезанията от все сърце желаем да се наслаждават на надпреварата в гр. Разград и да усетят отново вълнението от победата! Успех!
*ОУ "Свети свети Кирил и Методий", град Силистра

Публикувано на: 02 март 2023 г. / Печат