Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Kонкурс "Мини Мис и Мини Мистър"


image 1488

На 17 юли 2013г. от 18.00 часа на площад „Свобода” ще се проведе конкурсът „Мини Мис и Мини Мистър” под патронажа на Кмета на Община Силистра – д-р Юлиян Найденов. Илиана Балийска е автор и водещ на фестивала „Малки Големи Таланти” и конкурса „Мини мис и Мини Мистър”. Конкурсите дават възможност за творческа и телевизионна изява на деца от 3 до 12 години. Актрисата Илиана Балийска има много участия като водеща на концерти и забавни програми и вече 18 години е в дублажните екипи на много филми. През 1993 г. като автор и водеща стартира ТВ конкурса „Мис Макси шоу”. От 1998 г. открива и представя талантливите деца на България.

„Палавото шоу“ за таланти, което ще гостува в Силистра, е дар за децата от кмета на Общината. В него могат да участват чаровни, артистични, музикални и танцувални деца от две възрастови групи – от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. Номинираните деца ще имат възможност да участват в телевизионно предаване на конкурса.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА 17 ЮЛИ 2013 г. от 18.00 ЧАСА, ПЛОЩАД „СВОБОДА”, ГРАД СИЛИСТРА! ПРИ ЛОШО ВРЕМЕ – САЛОНА НА ОБЩИНА СИЛИСТРА.

ЗАПИСВАНИЯ – НА МЯСТО – 1 ЧАС ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА КОНКУРСА!

Очакват Ви много настроение и изненади!

Публикувано на: 09 юли 2013 г. / Печат