Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

С тържествен водосвет и концерт отбелязаха празника на Природо-математическата гимназия "Св. Климент Охридски" в Силистра


image 1747

С тържествен водосвет, днес от 10:00 часа, в двора на ПМГ „Св. Климент Охридски“, бе отбелязан патронния празник на училището.

Празникът уважиха кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов, зам.-кметът г-жа Денка Михайлова и секретарят на Община Силистра, които поднесоха своите поздравления към училищното настоятелство и учениците.

„Убеден съм, че ПМГ „Св. Климент Охридски“ е трамплин, чрез който мечтите за личностна и професионална реализация се превръщат в реалност.“ - гласеше поздравителният адрес от името на кмета на Община Силистра д-р Юлиян Найденов. „Бъдете вечно търсещи, защото търсещият човек винаги намира своето достойно място в живота“. Той благодари на учителите за всеотдайната работа и неуморния труд в името на благополучието на децата на Силистра.

Осмокласници от ПМГ „Св. Климент Охридски“ поднесоха венец пред паметника на патрона на своето училище Св. Климент Охридски.

Същата вечер, от 17:00 часа, в Драматичния театър се състоя тържественият концерт по повод празника на Природо-математическата гимназия. Десетки ученици от различни класове се включиха активно в програмата, която допринесе за незабравими моменти, както за участниците, така и за публиката.

 С много танци, сценки, песни и добро настроение премина поредния патронен празник на ПМГ „Св. Климент Охридски“ в Силистра.


Публикувано на: 26 ноември 2013 г. / Печат