Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Д-р Найденов, кмет на Община Силистра, участва в първия коледен благотворителен бал за годината, организиран от Лайънс клуб- Силистра


image 1759

Кметът на община Силистра д-р Юлиян Найденов закупи с благотворителна цел картина на младата художничка Елица Михалева, ученичка на Йордан Колев и възпитаничка на ПМГ „Св.Климент Охридски“.
Тази година членовете на Лайънс клуб – Силистра събираха средства за няколко общозначими благотворителни каузи: закупуване на звукови системи, които ще бъдат позиционирани на ключови кръстовища, за да могат да пресичат слепи и незрящи в градовете Силистра, Тутракан и Дулово, Брайлов компютър, който ще бъде поставен в библиотека „Партений Павлович“ в Силистра. Ще бъдат дарени средства за децата – абитуриенти от дома за деца без родителска грижа „Димчо Дебелянов“. Събрана бе и значителна парична сума, с която ще се подпомогне лечението на болен лайнс-приятел.
В благотворителния бал взеха участие Кметът на община Силистра д-р Юлиян Найденов, Стефан Господинов-народен представител от ПП ГЕРБ, председателят на Общинския съвет на Силистра Димитър Генов, заместник областният управител Вяра Емилова, общински съветници, кметовете на Главиница, Кайнарджа, представители на Ротари клуб-Силистра, на общинската и областната администрации, на бизнеса и др.
Общата сума, събрана от вечерта за благотворителни инициативи е 11 700 лв.


Публикувано на: 02 декември 2013 г. / Печат