Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Силистренчета с корони от "Мини Мис и Мини Мистър" България – Оригинала


image 1773

На проведения на 7 декември XV –ти Национален Гала – Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ България – Оригинала, който е запазена марка на актрисата Илиана Балийска, силистренчетата Гергана Панайотовa на 5 години и Християн Върбанов на 4 години спечелиха короните във възрастова група от 3 до 6 години. Гала –Конкурсът се проведе в Националния дворец на децата – София. В него за престижните титли се състезаваха призьорите от сезонните издания на Шоуцето.

„Мини Мистър“ България 2013 година, Християн Върбанов, спечели симпатиите на публиката и журито със сърдечно изпълнение на стихотворение и убедителна победа на канадска борба. Чаровната Гергана Панайотова завоюва титлата „Мини Мис“ България 2013 с мелодична детска песничка.

В разговор с актрисата Илиана Балийска - автор и водещ на Конкурса, тя изказа своята благодарност към кмета на община Силистра, д-р Юлиян Найденов, за съдействието му за гостуването на изданието в града. „Много съм впечатлена от нашите – ваши мини победители. За пръв път през лятото на тази година, под патронажа на д-р Юлиян Найденов, този мащабен проект стана част от програмата на Силистра“ – допълни още тя.

Телевизионният Гала – Конкурс можете да гледате всяка събота и неделя по Канал 3.


Публикувано на: 09 декември 2013 г. / Печат