Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Кметът награди 10-те най-добри спортисти


image 1790

Кметът на Община Силистра, д-р Юлиян Найденов награди „10-те най-добри спортисти на Силистра – 2013 година“ на специална церемония в присъствието на председатели на спортни клубове, треньори, спортисти, журналисти и граждани. Събитието се състоя на 16.12.2013г. /понеделник/ от 16.00ч. в Заседателната зала на Община Силистра. Тази година бе награден и Спортист на годината, избран чрез гласуване на сайта на Община Силистра /silistra.bg/ от гражданите. Над две хиляди са гласувалите и техният фоворит е двойката по спортни танци Адриана Стоянова Ангелова и Илия Михайлов Добрев, клуб по спортни танци „Елеганс“ .

Предложенията за подредбата в класацията, както и техният подбор бяха направени от 10 спортни клуба, участници - номинирани за наградите и от журналисти –5 представители на местни и централни медии.

 „Десетте най- добри спортисти на Силистра 2013г.“ са:

№1 Деян Данаилов
№2 Рафаил Андреу
№3 Велислава Стаматова
№4 Адриана Ангелова и Илия Добрев
№5 Рустислав Добрев
№6 Теа Димитрова
№7 Мария Данкова
№8 Християн Маринов
№9 Преслав Неделчев
№10 Гергана Вичева

Кметът, д-р Юлиян Найденов благодари на всички спортисти за високите успехи, с които славят името на Силистра.

„Знам, че всеки от Вас се е представил на различни първенства по най-добрия начин, носейки слава за Силистра. Радвам се, че Ви има.

 Ние, като Община правим всичко по силите си, за да подпомагаме Вашето спортно развитие. Ще заложим за спорта повече средства в Бюджет-2014г., а всички пари, които дължахме на клубовете вече са преведени“ - уточни кметът.

Всички спортисти получиха сребърна монета от Кмета на общината д-р Юлиян Найденов с посвещение „Обичай Отечеството си и никога да не пожелаеш и предпочетеш друго Отечество от твоето“.

Протокол от гласуването


Публикувано на: 16 декември 2013 г. / Печат