Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Приключи преасфалтирането на улици в община Силистра


image 1804

Голяма част от централните улици в община Силистра са ремонтирани. 419 252лв.с ДДС е общата стойност по трите договора за дейности, с които бе възложен ремонта на фирмата изпълнител “Път строй монтаж“. Ремонтните дейности по трите договора приключиха поетапно и в срок. В края на календарната година гражданите на община Силистра могат да са доволни от ремонтираните улици. Изкърпените дупки и деформации по пътната настилка, само в града, са с дължина 12 хиляди кв.м., вложени са 1450 тона асфалт, а стойността на договора по обект „Ремонти работи по улични платна“ е 191 614лв с ДДС.
Участъкът от 1км 540м по главната улица, който бе изключително проблематичен за жителите на с. Сребърна и Ветрен, е преасфалтиран. Изкърпени са всички дупки – пътят е обновен. Ремонтирани са и пътищата между селата Ситово –Йорданово; Смилец-Сърпово; Полковник Ламбриново-Смилец.
Целият пътен участък от 1 км и 600м. водещ към гробищния парк в Силистра е обновен и ремонтиран.
Общата стойност по дейностите, за всички населени места, по договора „Ремонтни работи на пътища от общинската пътна мрежа“ е 222 666 лв. с ДДС.
Факт са и приключилите „Ремонтни работи на пътна връзка до обект мотел “Рай“ на стойност 4 972лв. с ДДС


Публикувано на: 20 декември 2013 г. / Печат