Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Фотоконкурс - "Нашата по-красива и чиста Силистра"


image 2012

Сдружение с нестопанска цел /СНЦ/ "За по-добра и красива Силистра" със съдействието и подкрепата на Община Силистра - Дирекция "Хуманитарни дейности" организира:

ФОТОКОНКУРС-ИЗЛОЖБА
"НАШАТА ПО-КРАСИВА И ЧИСТА СИЛИСТРА
"

Фотоконкурсът ще се проведе в рамките на националната кампания "Да изчистим България за един ден", инициирана от bTB и подкрепена на местно ниво от Община Силистра.

В конкурса със свои фотографии могат да се включат всички мотивирани граждани и организации на територията на общината, които са създали своя организация за почистване на различни райони и територии в рамките на град Силистра, крайградската зона и населените места в общината в рамките на месец април, включително и на 26 април 2014г.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ФОТОКОНКУРСА-ИЗЛОЖБА:

- В конкурса могат да се включат всички желаещи групи от граждани, организирани групи от предприятия или учреждения, училища, читалища и кметства, които са заявили намерение да се включат в кампанията на 26 април "Да изчистим България за един ден" или в друг ден в рамките на месеца;

- За участие във фотоконкурса могат да бъдат изпращани в електронен вариант до 5 /пет/ броя цветни снимки от участник. При обработка с фотошоп или друга програма снимките да са с размер 20/30 см с min. 140 пиксела и max. 300 пиксела;

- Към електронното писмо трябва да бъде прикрепена и допълнителна информация за участващата група, заглавие на снимката, района на почистване, датата на събитието и име и телефон за обратна връзка.

Най-интересните и масови фотографии /по три броя от участник/, отразяващи по същество идеята на кампанията - почистване на замърсени територии и облагородяване на райони - ще бъдат включени в изложба. Тя ще бъде подредена за три дни, които ще се обявят допълнително, по централната алея в Дунавския парк в периода от 1май до 10 май 2014 година.

Гласуване

Всеки посетил изложбата има право да направи класация на трите най-добри, според него снимки - 3 точки за първо място, 2 за второ и 1 за трето. Гласуването става чрез пускане на бланка на мястото на изложбата. Снимките, събрали най-много точки според класацията на публиката, ще бъдат публикувани на видеостената на Община Силистра в центъра на града.

Вашите снимки в електронен вариант можете да изпращате на следните E-mail-и: zpdks@abv.bg, nu22@abv.bg.

Срок за изпращане - до 30 април 2014г. /включително/

Ако обичате фотографията, ако вярвате ,че Силистра може да е едно по-добро, по-красиво и чисто кътче,

Участвайте във
ФОТОКОНКУРС-ИЗЛОЖБА
"НАШАТА ПО-КРАСИВА И ЧИСТА СИЛИСТРА
"

Тук наградата е стимулът да се грижим за онова което обичаме!

Публикувано на: 10 април 2014 г. / Печат