Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Започна Новата учебна година в Силистра


image 2302

По традиция учебната година за спортистите в Общинско спортно училище "Дръстър" започва на 1 септември. Събитието бе уважено от: председателят на общинския съвет, г-жа Мария Димитрова, от зам.-областния управител г-жа Джанан Халил, от началника на Инспектората по образование, г-жа Габриела Миткова, от Отдел образование към Община Силистра, много родители, бивши възпитаници и гости.

Тази година прага на училището ще прекрачат 185 ученици от пети до дванадесети клас, организирани в 8 паралелки. Над 80 медала от първенства с най-висок ранг, стоят в изложбените зали на училището.
Директорът, г-н Петър Цветков пожела на учителската колегия и на всички ученици нови спортни успехи, които са посланик на Силистра.

Д-р Юлиян Найденов, кмет на община Силистра изпрати поздравителен адрес до всички учители, треньори и ученици по случай Първият учебен ден на ОСУ"Дръстър". В адреса се казва:
"С удоволствие Ви поздравявам по повод откриването на Новата учебна година за ОСУ "Дръстър"!
Уважаеми г-н Цветков, уважаеми учители и треньори,
Силистра се гордее с успехите на своите спортисти - техните победи са в резултат на Вашите умения като педагози и треньори. С увереност мога да кажа, че благодарение на съвместната Ви дейност, нашият град се слави като един от най-добре представените от млади спортисти в национален мащаб. Благодаря Ви!
Скъпи ученици,
Вярвайте във възможностите си и с радост приемайте всяко следващо предизвикателство. Аз съм убеден, че и през тази учебна година 2013-2014, медалите и купите ще се множат.
Бъдете здрави!
Желая на всички Ви ползотворна учебна година и успех във всяко начинание!"


Публикувано на: 01 септември 2014 г. / Печат