Община Силистра с нов официален интернет сайт "silistra.egov.bg".

След 10 април този сайт ще бъде неактивен!

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Започва благоустрояването на два спортни обекта: междублоково пространство по ул. "Стара планина" зад блоковете "Добрич" и тенис корта до покрития плувен басейн в Силистра


image 2386

Министерството на младежта и спорта финансира ремонтните дейности, с които ще бъдат обновени и изцяло променени два спортни терена на територията на града ни. Това са междублоковото пространство по ул. "Стара планина" и тенис корта до покрития плувен басейн.
Предвидени са доставка и монтаж на изкуствена трева, полагане на бетонови плочи върху пясъчна основа, доставка и монтаж на табла за баскетбол, врати за ханбал, кошчета за отпадъци, нова ограда и озеленяване. Заложените дейности са на обща стойност 53 237,04лв. за междублоковото пространство.
На тенис корта ще бъде подменена настилката с изкуствена спортна трева - бяла, червена и зелена ще бъдат подменени оградните колове и мрежата за заграждане на обекта. Общата стойност на проекта е 46 755,00лв.
Срокът за изпълнение по дейностите е деветдесет дни от стратирането им. Фирмата изпълнител е избрана след провеждане на съответната процедура от ММС


Публикувано на: 02 октомври 2014 г. / Печат