Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Дими Борисова представи две нови книги


image 2442

Днес в Художествената галерия се състоя официалното представяне на двете нови книги на поетесата Димитричка Георгиева, с творчески псевдоним Дими Борисова: "Нека ти бъда Вселена" и "Мисия Жена".
Приятели и роднини на поетесата четоха стихотворения, които са ги докоснали по особен начин - различните гледни точки на читателите за едни и същи произведения.
Началникът на отдел "Култура" в Община Силистра г-жа Цветана Игнатова поднесе поздравителен адрес от името на кмета д-р Юлиян Найденов. В него той изразява своето възхищение от пленителните стихове: "Извезани с мастилото на вечността, куплетите оставят светла диря, която никой не може да заличи - стиховете Ви са неизчерпаем източник на вдъхновение, на сътворение. Желая Ви от все сърце да продължавате да носите този заряд в себе си и да сътворявате прелестни емоции за читателите."
По-рано тази седмица, в понеделник, Дими Борисова проведе среща с журналисти, на която представи своите творби и разказа за начина, по който усеща света около себе си, вдъхновението и любовта, която е основният мотив във всяка нейна творба.


Публикувано на: 06 ноември 2014 г. / Печат