Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Да подкрепим Кмета


image 2569

Първото издание на конкурса "Кмет на месеца" за 2015 година е на тема "Осигуряване на услуги за нуждаещи се през зимата". Гласуването стартира днес (14 януари) и ще продължи до полунощ на 31 януари срещу 1 февруари.

Да подкрепим с гласуване д-р Юлиян Найденов, когото престижното издание е номинирало за участие в конкурса.

По традиция екипът на Kmeta.bg номинира петима кметове на големи общини и петима - на малки. За първото място сред общините с население над 20 хил. жители ще се борят столичният кмет Йорданка Фандъкова, градоначалникът на Гоце Делчев - Владимир Москов, колегата му в Силистра - Юлиян Найденов, кметът на Лом Иво Иванов и градоначалникът на Пловдив - Иван Тотев.

Сред малките общини конкуренцията съвсем не е малка. За вота на читателите на Kmeta.bg ще се съревновават Пенка Йорданова - кмет на Вълчи дол, Петър Паунов - Батак, Драгомир Николов - Трявна, Арбен Мименов - Сатовча, и градоначалникът на Кнежа - Симеон Шарабански.

Предложените кметове са представени с кратка информация, чрез която читателите могат да се запознаят с техните постижения. Повече подробности за всеки един от тях може да се научат от страницата на съответната община в сайта Kmeta.bg.

След края на гласуването, което ще продължи три седмици, двамата градоначалници, събрали най-много гласове, ще спечелят титлата "Кмет на месеца". Победителите ще бъдат наградени със статуетка и грамота на специална церемония.

Всеки от местните управници, спечелил повече от три пъти титлата "Кмет на месеца", ще участва в надпревара за специалната награда на Портала на българските общини http://kmet.kmeta.bg по време на конкурса "Кмет на годината".

Публикувано на: 14 януари 2015 г. / Печат