Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

На годишна тържествена церемония Кметът на Община Силистра връчи сребърна монета и грамота на 49 отличници - абитуриенти от Випуск 2015


image 2876

В Художествената галерия днес, 21 май 2015г. Кметът на Община Силистра, председателят на постоянната комисията по "Наука, образование и медийна политика" към Общинския съвет г-жа Драга Неделчева, зам.-кметът "Хуманитарни дейности", г-жа Денка Михайлова, зам.-областният управител г-н Младен Минчев и г-жа Габриела Миткова, началник на РИО на МОН бяха официалните лица, които с радост и възхита поздравиха абитуриентите - отличници на Випуск 2015 в нашия град.

Всички 49-ма наградени получиха сребърна значка, грамота и послание от името на кмета д-р Юлиян Найденов. В приветствието си той каза: "Последният звънец, звъни. Отиват си годините на ученичество, от прага на училището се носи само спомен. Най-милите майски празници привличат емоциите и надеждите на родителите, учителите и обществото. С особено вълнение и пристрастие говоря за децата на Силистра, защото те са талантливи, креативни, иновативни, динамични, артистични - те са впечатляващи млади и можещи. Абитуриентите ни с всяка нова учебна година носят слава за града ни и успехи във всички области на науката и образованието, изкуството и спорта. Уважаеми абитуриенти, горд съм с Вашите успехи! Желая Ви достигнати мечти и превзети житейски върхове! Уважаеми учители, желая Ви здраве, семейно щастие, професионални успехи и реализирани начинания! На добър час !".

Под звуците на български популярни песни в изпълнение на възспитаници на вокалната формация "До, ре, ми" премина церемонията.


Публикувано на: 21 май 2015 г. / Печат