Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Сериозни трудности среща изпълнителят по проекта воден цикъл в осъществяване на строително-ремонтните дейности на територията на града


image 3154

Община Силистра и лично кметът, д-р Юлиян Найденов се извиняват за неудобствата по време на доизграждането на водопроводната мрежа. На ремонтите трябва да се гледа като на възможност за решаване на дългосрочни проблеми с водопреносната мрежа в града и възстановяване на уличната настилка и тротоарите в града.

В момента се работи по бул. "Македония" в участъка от ул. "Хан Кубрат" до ул. "Дръстър". Затворена за движение на МПС е ул. "Москва", от автогарата до ул. "Хаджи Димитър".

Строителни дейности се извършват и по ул. "Добрич" в участъка от ул. "Дръстър" до ул. "Д-р Петър Вичев".

Във всички участъци, въпреки загражденията и поставените знаци, преминават и паркират МПС-та. Това затруднява движението на строителната техника, пречи на доставката на материали и забавя работата по проекта.

Отново се обръщаме с молба, гражданите да не паркират в участъците където се работи. Целта е ремонтните дейности, възстановяването на уличната настилка и тротоарите да приключат до началото на есенно-зимния период.

Публикувано на: 16 септември 2015 г. / Печат