Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Учебната година бе официално открита и във Филиала към РУ "Ангел Кънчев" в Силистра


image 3157

Днес, 16 септември 2015 г., във Филиала към РУ "Ангел Кънчев" в Силистра се състоя тържественото откриване на Академичната 2015/2016 г. и Промоцията на Випуск 2015.

Заместник-кметът "Хуманитарни дейности" г-жа Денка Михайлова се обърна към студентите - първокурсниците и абсолвентите, с думите: "Всичко, което Ви пожелавам, и което ще Ви е нужно, е успех!". Тя поднесе поздравителен адрес, от името на кмета на община Силистра - д-р Юлиян Найденов, част от който гласи: "Положените усилия винаги биват наградени. Бъдете настойчиви, напредничави, целеустремени и уверени в своите възможности. Аз съм убеден, че всеки от Вас ще заеме достойно място в живота, ще представя себе си и Силистра по най-добрия начин и ще работи за модерна, европейска визия на нашия град. Дерзайте, ние вярваме във Вас!"

По време на тържеството 66 абсолвенти от шест специалности - редовно и задочно обучение, и първите магистри от изнесено обучение по магистърска програма "Съвременни образователни технологии в детската градина и началното училище" към факултет "Природни науки и образование" в Русенския университет получиха дипломи за висше образование. "Съвременни образователни технологии в детската градина и началното училище" към факултет "Природни науки и образование" в Русенския университет. Отличникът на випуска - Бетина Ковачева поздрави студентите и благодари от името на всички свои колеги на преподавателите. Бетина Ковачева е първата студентка в Силистра, удостоена по време на Тържественото заседание на Общински съвет - Силистра с наградата "Студент на годината".

В днешния празничен ден гости на събитието бяха ректорът на Русенски университет "Ангел Кънчев" - чл. кор. проф. Христо Белоев, заместник областният управител Младен Минчев и други.


Публикувано на: 16 септември 2015 г. / Печат