Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

"Мини мистър" България е силистренче


image 3329

Детско жури избра призьорите на XVII Национален Телевизионен Конкурс "Мини Мис и Мини Мистър" България- 2015 в Националния Дворец на децата. Актрисата Илиана Балийска-продуцент,автор и водещ, благодари на Кмета на Община Силистра- д-р Юлиан Найденов, с изключителния успех на талантливите деца от Силистра. Титлата "Мини Мистър" България във втората възрастова група спечели 8-годишният Георги Георгиев,представител на Община Силистра. Георги има всички най-престижни титли за 2015 година- "Мини Мистър" Община Силистра и "Мини Мистър" Есен.Силистренчето спечели с чар и талант- направи кукерски ритуал за изгонване на злото, а после рецитира и стихотворение. Абсолютно заслужени златен медал, корона и почетна купа! 
В първата възрастова група сребърният медал е за силистренчето Ростислав Коконов, който е на 4 години. Малкият артист рецитира стихотворението на Джани Родари "Продавач на надежда". 
Конкурсът ще се излъчва от Коледно-Новогодишните празници до края на м. март 2016г. по Евроком и Детската Телевизия EKids.

Публикувано на: 30 ноември 2015 г. / Печат