Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

Кампанията на Община Силистра "Подарявам ти коледна усмивка"


image 3400

Над 700 картички бяха събрани в кампанията на Община Силистра "Подарявам ти коледна усмивка". Стотици деца приеха с изключителна радост приятната възможност да изработят картички. В инициативата участваха ЦДГ "Добруджа", Ресурсен център, ОУ "Отец Паисий", ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", ЦДГ "Роза-1", ОУ "Иван Вазов", ЦДГ "Ян Бибиян", Обединен детски комплекс, СОУ "Н.Й.Вапцаров". Учениците от ОУ "Иван Вазов" са подготвили и 3D картички. 
Вчера, на 22 декември, Иво и Свилен от Театрално студио "Артистик", с ръководител Христо Христов, раздаваха на гражданите картичките с коледни послания. Това създаде добро настроение и обогати празничния дух.
Кампанията е под егидата на Община Силистра и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/, с председател Денка Михайлова - зам.-кмет "Хуманитарни дейности". 
През следващата 2016 година, една от многото картички ще стане символ на силистренската Коледа. Тя ще бъде прототип на представителните поздравления на Кмета и ръководството на Община Силистра.


Публикувано на: 23 декември 2015 г. / Печат