Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ОИЦ Силистра продължава в нов проект за 37 месеца "Добро управление"


image 3587

В зала "10 февруари" на Общински съвет - Силистра се проведе пресконференция за представяне на новия проект, с който Областен информационен център - Силистра продължава своята работа в следващите 37 месеца. Програмата се нарича "Добро управление" и бенефициент по проекта е Община Силистра.
Д-р Юлиян Найденов приветства участниците в медийното събитие, като обърна внимание, че разпространението на информационни материали, споделянето на добри практики и целенасочената работа, ще повиши познаваемостта и ще популяризира Европейските фондове и Оперативни програми. "Това са форми на дейност, чрез които европейските средства достигат до всеки гражданин", добави кмета на община Силистра. 
Председателят на Общински съвет - Силистра, д-р Мария Димитрова припомни за ентусиазма, с който преди близо 5 години бе създаден Центърът като част от мрежа с 27 структури в цялата страна плюс Централен координационен офис в София. И този път участието в проекта стана възможно с решение на съветниците, за да бъде получена безвъзмездна помощ в размер на 315 хил. лева.


Публикувано на: 22 март 2016 г. / Печат