Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

КК "ШОТО-ВИТЯЗ" УЧАСТВА В МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР И Х-ТО ОТВОРЕНО ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ДЖУ ДЖИЦУ


image 3828

На 04.06.2016 в зала "Олимпиада", гр. Пловдив се проведе МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР И Х-ТО ОТВОРЕНО ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ДЖУ ДЖИЦУ ЗА ДЕЦА, ЮНОШИ И ДЕВОЙКИ.

В него взеха участие сто и двадесет състезатели от осемнадесет клуба. Възпитаниците на КК "ШОТО-ВИТЯЗ" от гр. Дулово - Ричард Станчев и Селин Тепикова завоюваха сребърен медал в дисциплината Джу Джицу - дуо система и пето място за съотборниците им Онур Бингюнер и Ален Кьосев. Амбициозните състезатели на КК "ШОТО-ВИТЯЗ" за пореден път демонстрираха високо спортно майсторство и отлична подготовка и се качиха на почетната стълбичка със сребърен медал. Срещите се наблюдаваха от присъстващите с голям интерес и бяха аплодирани с бурни овации.

"Имам амбицията да превърна своите състезатели в безспорни шампиони в тази дисциплина. Очевидно децата показват талант в тази дисциплина и усвояват с лекота техниките. Искам да изкажа своята благодарност към община Силистра, община Дулово и всички родители оказали съдействие в подготовката и участието на децата в първенството."- заяви председателя на КК "ШОТО-ВИТЯЗ" и треньор на малките състезатели от Дулово Валери Великов.

Публикувано на: 10 юни 2016 г. / Печат