Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

КОНКУРС "МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР" ПОД ПАТРОНАЖА НА КМЕТА НА ОБЩИНА СИЛИСТРА


image 3868

Конкурсът "Мини Мис и Мини Мистър" под патронажа на Кмета на Община Силистра - д-р Юлиян Найденов, ще се проведе на 14 юли 2016г. от 18.00 часа на площад "Свобода" в град Силистра, при лошо време в салона на Община Силистра. Фестивалът "Малки Големи Таланти", както и конкурсът "Мини мис и Мини Мистър" са запазена марка на актрисата - автор и водещ на шоуто Илиана Балийска, които дават възможност за творческа и телевизионна изява на деца от 3 до 12 години. Актрисата Илиана Балийска има много участия като водеща на концерти и забавни програми и вече 18 години е в дублажните екипи на много филми. През 1993 г. като автор и водеща стартира ТВ конкурса "Мис Макси шоу". От 1998 г. открива и представя талантливите деца на България.
Шоуто за таланти гостува в Силистра за четвърта поредна година. В него могат да участват чаровни, артистични, музикални и танцувални деца от две възрастови групи - от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. Номинираните деца ще имат възможност да участват в телевизионно предаване на конкурса.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА 14 ЮЛИ /ЧЕТВЪРТЪК/ 2016 г. от 18.00 ЧАСА, ПЛОЩАД "СВОБОДА", ГРАД СИЛИСТРА! ПРИ ЛОШО ВРЕМЕ - САЛОНА НА ОБЩИНА СИЛИСТРА.
ЗАПИСВАНИЯ - НА МЯСТО - 1 ЧАС ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА КОНКУРСА!
Очакват Ви много настроение и изненади!

Публикувано на: 30 юни 2016 г. / Печат