Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ЗАПОЧНА НОВАТА СЕСИЯ НА УЧЕНИЧЕСКИ ПАРЛАМЕНТ, СИЛИСТРА


image 4055

Тази учебна година Ученическият парламент в града ще се ръководи отново от 3 ученици от ПГСУАУ "Атанас Буров": председател - Габриела Петкова от IX клас, неин заместник е Маргарита Иванова /X клас/, а секретар - Йордан Петров /X клас/.
На първото си заседание, проведено на 29.09.2016 г., освен избор на ръководство, членовете на УП се запознаха с най-интересните инициативи, проведени през 2015/2016 учебна година, споделени от Доника Титева, председател на парламента през изминалата година. Сред тях са 2 благотворителни концерта, акция за събиране на книжки за децата от Детско отделение на МБАЛ - Силистра, "Коледната усмивка" за младежите от СПУЦ - Главиница, посещенията в Дома за стари хора, отбелязване Деня за борба с тормоза в училище /"Ден на розовата фланелка"/ , "Сватба за 1 ден", "Ден на самоуправлението в община Силистра" и др.
Новото ръководство изрази увереност, че ще продължи добрите традиции в дейността на УП, но има амбицията да проведе още много добротворчески инициативи и ангажира повече млади хора в тях.

Публикувано на: 30 септември 2016 г. / Печат