Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ГОЛЯМАТА КОЛЕДНА ЕЛХА В ЦЕНТЪРА НА ГРАД СИЛИСТРА ЩЕ СВЕТНЕ НА 6 ДЕКЕМВРИ


Празникът по запалване светлините на коледната елха ще се състои на 6 декември, Никулден /вторник/ 2016 г. от 17.30 ч. на площад "Свобода".
Кметът на Силистра - д-р Юлиян Найденов ще поднесе своя специален поздрав и ще помогне на децата да запалят светлините. Празничната вечер ще продължи и с присъствието на Дядо Коледа, който ще поздрави децата и жителите на Силистра. В програмата на празника ще участват Музикална студия "До ре ми" с ръководител Бонка Скорчелиева, Балет "Аксел" при ОДК с ръководител Адриана Мумджиева, Клуб "Елеганс" с ръководител Пламен Славов, "BLOOD SUGAR" с ръководител Иван Неделчев, Театрално студио "Артистик" при ОДК с ръководител Христо Христов, Ансамбъл "Ритам" с гл. художествен ръководител Росен Атанасов.
Елхата е висока 860 см,, а диаметърът в основата е 365см.
Стотици светлинки и коледни играчки украсиха прекрасната елха, на която жителите и гостите на град Силистра ще имат възможността да се дават.
Със запалването на светлините на празничното дърво ще бъде поставено и началото на коледно-новогодишните събития в града, които ще продължат до края на месеца.

Публикувано на: 05 декември 2016 г. / Печат