Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ЛЮБОВТА ВИНАГИ Е НА ТОЧНОТО МЯСТО! ЛЮБОВТА Е ТАМ, КЪДЕТО ИМАТ НУЖДА ОТ НЕЯ!


image 4218

Днес 13.12.2016г. учениците от УСУ в ПГМТ "Вл. Комаров", гр. Силистра и учениците от 8А и 10А класове посетиха Дома за стари хора с отделение за лежащи. Освен традиционната коледна трапеза те внесоха там и своята любов, която дари усмивки и уважение на всички присъстващи.
Много радост в душите на старите внесоха Ангел и Михаил Калинови и Антонио Минев, които изпълниха добруджански мелодии на гайда.
А представителите на УСУ- Анелия, Цветелина, Иво от 10 А клас и Живко, Мирослав, Александър, Стефан, Аркан, Емилиян, Красимир и Златимир от 8 А клас представиха двете притчи "За вярата" и "Планът на Господ за нас", с които провокираха мисълта на старите в дома и се опитаха да ги убедят, че те са на точното място, подпомагани от точните хора, за да осъществят плана на Господ за тях самите и да постигнат душевната красота отредена им от Твореца.
И накрая танците "Конче" и "Шиници" в изпълнение на Теодор, Мирослав и Борислав от Калипетрово, изправиха на крака старите хора, с което за кой ли път доказаха, че за разлика от немощното тяло душата не старее.
Да са Ви светли и топли коледните дни и да сте ни живи и здрави, мили майки и татковци, скъпи баби и дядовци!

клуб "Ексклузивен репортер" към УСУ
при ПГМТ "Вл. Комаров", гр. Силистра


Публикувано на: 14 декември 2016 г. / Печат