Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

РАДОСЛАВ КОЛЕВ ДОНЕСЕ ЗЛАТО ОТ МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО СВОБОДНА БОРБА


image 4438

Двукратният републикански шампион по свободна борба за 2016 г. Радослав Колев доказа, че е непобедим и на международната арена. Той, заедно със съотборника си Мерт Беядин, и двамата възпитаници на Спортно училище "Дръстър" и СКБ "Добруджански юнак-96", се представиха достойно на ХVI Международен турнир по свободна борба за възраст момчета в памет на з.м.с Злати Динев Ройдев, провел се в гр. Гълъбово преди дни.
Радослав Колев се състезава за първа година в тази възраст. По най-безапелационен начин той победи молдовци, украинци, турци и наши български състезатели, и съвсем заслужено се изкачи на най-високото стъпало на почетната стълбичка.
За съжаление другият представител на училището и клуба - Мерт Беядин, нямаше късмет в първата си среща и отпадна от надпреварата за медали.
Тази година на турнира взеха участие общо 186 борци от България, Турция, Македония, Украйна, Румъния, Молдова и Русия. Престижно състезание, на което, благодарение на един непобедим силистренец, се прослави името на града ни.
Ръководствата на Спортно училище "Дръстър" и Спортния клуб по борба "Добруджански юнак-96" ви благодарят и ви желаят здраве и успехи!
Информация на Мирослав ВЪРБАНОВ


Публикувано на: 21 март 2017 г. / Печат