Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ОТЧИТАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КОНКУРСА ЗА РИСУНКА И МУЛТИМЕДИЕН ПРОДУКТ НА ТЕМА "НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАВИСИМОСТИТЕ"


image 4543

Днес, 3.05.2017г., в залата на Младежки дом- Силистра се състоя отчитане на резултатите от конкурса за рисунка и мултимедиен продукт на тема "Независим от зависимостите", организиран от Община Силистра, Дирекция "Хуманитарни дейности" и Превантивен информационен център по зависимости в изпълнение на Общинската политика за превенция на употребата на наркотични вещества.
Поздрав към всички участници отправи г-жа Цветана Игнатова, Директор дирекция " Хуманитарни дейности" в Община Силистра.
Рисунките и мултимедийните продукти на участниците в конкурса бяха оценени от жури в състав: г-жа Денка Михайлова, зам.-кмет "Хуманитарни дейности" в Община Силистра и членове: г-жа Илка Караколева- секретар на Общински съвет по наркотини вещества и г-жа Силвия Неделчева- експерт към Превантивен информационен център гр.Силистра.
В първа възрастова група 5-7 клас, на първо място се класира Кремена Валентинова- 6 б клас, ОУ "Иван Вазов".
Във втора възрастова група 8-12 клас на първо място се класира Доротея Йорданова- 11 а клас в СУ " Никола Йонков Вапцаров", второ място- Калина Колева- 8 б клас, ПМГ "Свети Климент Охридски" и на трето място- Теодора Георгиева- 8 б клас в ПМГ "Свети Климент Охридски".
В конкурса за рисунка на тема "Независим от зависимостите" за ученици от 1-4 клас, журито беше изключително затруднено, затова връчи две първи, две втори и две трети места:
- Първо място- Магдалена Савянова- 1а клас, ОУ " Отец Паисий" и Миа Калинова- 3в клас, ОУ "Отец Паисий"
- Второ място- Манолия Ремзи-2б клас, ОУ "Св.Св. Кирил и Методий" и Синтия Радоева- 3в клас, ОУ "Отец Паисий"
- Трето място- Гамзе Юмер- 2в клас, ОУ "Св.Св.Кирил и Методий" и Мария Василева- 4 б клас, ОУ "Св.Св. Кирил и Методий"
Всички участници в конкурса получиха ваучери за участие от Пицария "Стоп".
От името на ръководството на Община Силистра и Превантивен информационен център по зависимости, Благодарствени адреси до учителите на децата-участници поднесе госпожа Цветана Игнатова, Директор дирекция "Хуманитарни дейности", с благодарности за участието им в мероприятия, целящи опазване здравето и бъдещето на децата.


Публикувано на: 03 май 2017 г. / Печат