Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ПОКАНА


image 4607
Община Силистра и СНЦ "За по-добра и красива Силистра", със съдействието на МКБППМН, Превантивно информационен център, Общински комитет "Васил Левски" и Общински клуб "Христо Ботьов", организират спортната празнична инициатива- ДУНАВСКИ СПОРТЕН ПРАЗНИК-II и масов крос за деца, младежи от 7 до 18г и техните родители, под наслов "Мама, татко и аз", посветен на 180-тата годишнина от рождението на Васил Левски". Празникът, ще се проведе на 11 юни 2017 година г. от 10:00 часа в Дунавския парк в Силистра.
Стартът на кроса ще бъде даден на алеята преминаваща по цялата дължина на парка в 10:30 часа, като половин час преди това всички желаещи ще могат да се регистрират за участие в кроса и игрите. В 11:00 часа на сцената, до втория шадраван в Парка, участниците в празника , ще могат да проверят своите познания по история, участвайки в програмата и викторината посветени на Апостола на свободата -Васил Левски. Половин час по-късно, в района на разкопките, до река Дунав ще се проведат и спортните игри, в които участие ще вземат всички регистрирали се семейства.Те ще могат да премерят сили в три игри: Дърпане на въже , Футбол на малки вратички и "Две в едно"-надпревара по двойки с вързани крака.След приключването на всяка игра, ще бъдат обявявани и победителите от първо до трето място, а те ще получат атрактивни награди, които ортанизаторите запазват в тайна.
Дунавският спортен празник, който ще протече под мотото " Аз, моето семейство и приятели-заедно за един по-добър свят без зависимости", цели да популяризира съвместните спортни инициативи и празници сред подрастващите и техните семейства, като алтернатива на свободното време и превенция на зависимостите, а също така и да подпомогне инициативността за съвместно прекарване на това свободно време, като един огромен резерв за пълноценното личностно развитие на децата.
В рамките на празничната проява ще може да видите и да се включите в демонстрации на "Зумба" , Хип-хоп", а за финал и в кръшно българско хоро!

ЕЛАТЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО!

ОЧАКВАМЕ ВИ НА 11 ЮНИ В 10:00 ЧАСА , НА ВТОРИЯ ШАДРАВАН В ДУНАВСКИ ПАРК- СИЛИСТРА
При лошо време, ДУНАВСКИ СПОРТЕН ПРАЗНИК-II и масов крос за деца, младежи от 7 до 18г и техните родители, под наслов "Мама, татко и аз", посветен на 180-тата годишнина от рождението на Васил Левски", ще се проведе на 18 юни 2017г. от 10:00 часа в Дунавския парк в Силистра.

Публикувано на: 06 юни 2017 г. / Печат