Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

В РАЗГАРА НА ЛЯТОТО КОНКУРС "МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР" ЗА ДЕЦАТА НА СИЛИСТРА


image 4719

На 26 юли 2017г. от 18.00 часа на сцената до втория шадраван в Дунавския парк на Силистра за поредна година се проведе конкурсът "Мини Мис и Мини Мистър". Единственият по рода си лицензиран формат на актрисата Илияна Балийска - доказаната откривателка на таланти, се проведе за пета година в град Силистра, при голям интерес от деца и родители. Шоуто се реализира под патронажа на кмета на Община Силистра - д-р Юлиян Найденов.

Чаровните и артистични деца на града ни със своята позитивност, талант и много усмивки украсиха прекрасния Дунавски парк и събраха стотици зрители.

При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танцуване по песни от шоуто и трети тур - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др.)

При мини господата първи тур представя артисти - културисти, втори тур - канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява, решаваща за крайното класиране.

Впечатлена от уменията на най-малките жители на Силистра и затруднена в своя избор за носители на титлата Мини Мис и Мини Мистър - Силистра, водещата Илияна Балийска в двете възрастови групи - от 3 до 6 години и от 7 до 12 години удостои следните участници:

Момчета - І-ва възрастова група /от 3 до 6 години/:

2-ро място - Калоян Панев - 4 год.

1-во място - Дениз Мавров - 5 год.

Момчета - ІІ-ра възрастова група /от 7 до 12 години/:

3-то място - Дениз Самиев - 7 год.

2-ро място - Теодор Дайнов - 9 год.

1-во място - Мартин Василев - 11 год.

Момичета - І-ва възрастова група /от 3 до 6 години/:

3-то място - Рая Добринова - 6 год.

2-ро място - Марина Тодорова - 5 год.

1-во място - Пресияна Добрева - 5 год.

Момичета - ІІ-ра възрастова група /от 7 до 12 години/:

3-то място - Цветелина Николаева - 11 год.

2-ро място - Суде Айхан - 7 год.

1-во място - Елица Тодорова - 7 год.

Носителите на титлата "Мини Мис и Мини Мистър" ще се представят в Националния конкурс "Мини Мис и Мини Мистър - есен" в Националния дворец на децата в София.


Публикувано на: 27 юли 2017 г. / Печат