Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ДЕТСКО УТРО "АЗ ОПОЗНАВАМ МОЯ РОДЕН ГРАД И НЕГОВИЯ БИТ" - ПРАЗНИЧНИ РАБОТИЛНИЧКИ ЗА ДЕЦАТА НА СИЛИСТРА


image 4803

В програмата "Празнични дни на Силистра -2017" , в утрото на деня Кръстовден - 14 септември, e включено детското утро "Аз опознавам моя роден град и неговия бит" с празнични работилнички за децата на Силистра.
Община Силистра - Дирекция "Хуманитарни дейности", съвместно с Общинския съвет по наркотични вещества, Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Превантивно- информационен център, Обединен детски комплекс и НЧ "Дочо Михайлов -1906" с. Бабук канят малките граждани на Силистра да се включат в празника, организиран за тях.
Празничното утро ще започне в 10.00 ч. с концерта на Градски духов оркестър в Дунавския парк, а от 10.30 ч., около фонтана зад Природоматематическата гимназия в парка децата могат да си изберат и да се включат в някои от творческите работилнички.
В Работилничката за най-малките "АЗ ОЦВЕТЯВАМ МОЯ ГРАД" могат да вземат участие деца от 3 до 7-годишна възраст.
Работилничките "СТАРИННИ НАКИТИ ОТ МЪНИСТА" и "НЕ МЕ ИЗХВЪРЛЯЙ, ДАЙ МИ ВТОРИ ЖИВОТ" ще привлекат вниманието на по-големите деца.
За децата на Силистра ще представлява интерес да научат кои са "ИГРИТЕ НА БАБА И ДЯДО" от едноименната работилничка. Получилата широка популярност работилничка "КОСИЧНИЦИ", отново ще работи за малките принцеси от града ни.
В АРТИСТИЧНАТА РАБОТИЛНИЧКА ще се изявят децата от Детска музикална студия "ДО РЕ МИ", Музикална школа "Мегатон", Група за хип-хоп танци, "Б2 балет", Клуб по спортни танци "Елеганс", както и желаещите деца от Силистра да се представят пред публиката в парка. Няма да липсват забавни игри и конкурси, както и приятни изненади.
Мили деца на Силистра, заповядайте на 14-ти септември /четвъртък/ в Дунавския парк от 10.30 ч. до шадравана зад Природоматематическата гимназия.

Публикувано на: 12 септември 2017 г. / Печат