Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

"ЗЕВЗЕЦИ"- КОМЕДИЯТА НА РУСКИТЕ КОМЕДИИ


image 4843

Драматичен театър" Рачо Стоянов"- Габрово гостува в с. Калипетрово, НЧ "Пробуда" на 28.09 от 19:00ч със своята Постановка "Зевзеци". Билети се продават в читалището и предварително.

Това е комедия на ситуациите с целия полагащ се арсенал от шеги, куриози и абсурди. Действието се разгръща в бараката на пазачите, където двама селяни, Иван и Николай, готвейки се за завръщане вкъщи след края на смяната, си прекарват времето в шеги и разговори за жените си. Младият Николай се присмива над възрастния Иван, баща на девет деца, и съчинява история за измяната на жената на Иван с неговия млад съсед. Иван изпада в истинско отчаяние! Николай предлага да проверят чувствата й и по телефона й съобщава за смъртта на мъжа й...
Телефонът се чупи и... Злощастната шега става непоправима.
Настъпва утрото на следващия ден. Внезапно се появява и съкрушената от мъка Александра, жената на Иван. Героите са в отчаяние: какво да правят?! Но, изход се намира: Иван се преструва на покойник... Измъквайки се, героите все повече и повече затъват в лъжа! По-нататък събитията се разгръщат вече по най-неочакван начин! Какъв - зрителят може да види, като дойде на спектакъла.

Постановка: н. а. Светлана Горчакова
Участват: Илия Костадинов, Петко Петков,Васил Грънчаров, Димо Димов,Надежда Петкова, Магдалена Славчева

Публикувано на: 26 септември 2017 г. / Печат