Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

БРОНЗОВ МЕДАЛ ОТ СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ, ДЕСЕТ МЕДАЛА И ЧЕТВЪРТО МЯСТО В КОМПЛЕКСНОТО КЛАСИРАНЕ ЗА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА К.К. "ШОТО ВИТЯЗ" ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ПО КАРАТЕ "КУПА ПЛЕВЕН"


image 4875

В началото на месец септември в Букурещ се проведе Световно първенство по карате стил Годжу рю, с участието на хиляда състезатели от двадесет и девет държави. В националният отбор на България бе включен и състезателя от К.К. "Шото- Витяз" Красен Николаев. След тежки и оспорвани битки, нашите момчета се класираха на трето място.
На 30 септември 2017г. в гр. Плевен се проведе Международен турнир по карате за деца, младша възраст, кадети и джуниори. Домакин бе клуб бойни изкуства "Петромакс". В състезанието взеха участие двеста и осемдесет състезатели от двадесет и седем клуба от България и Румъния. В дисциплина кумите възпитаниците на сенсей Валери Великов и сенсей Теодор Тодоров завоюваха четири златни, един сребърен, шест бронзови медала и заеха четвърто място в комплексното класиране. Златни медалисти в съответните годишни възрастови групи и категории са: Силвена Кралева, Гергана Енчева, Красен Николаев и Ива Савова, която участва в две категории. Във втората си категория тя се класира на трето място и спечели бронзов медал. Второ място и сребърен медал завоюва Толга Тургут. Бронзови медалисти са: Селин Тепикова, Теодор Атанасов, Владислав Хърватиев и Мирослав Панев.


Публикувано на: 04 октомври 2017 г. / Печат