Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ВИСШЕТО УЧИЛИЩЕ ПО АГРОБИЗНЕС И РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНИТЕ- ФИЛИАЛ РУСЕ В СИЛИСТРА ТЪРЖЕСТВЕНО ОТБЕЛЯЗА СВОИТЕ 25 ГОДИНИ И ВРЪЧИ ДИПЛОМИТЕ НА АБСОЛВЕНТИТЕ ЗА 2017Г


image 4992

Тържествената церемония бе открита от проф. Димитър Димитров- ректор. В него той подчерта, че през тези 25 години са се дипломирали над 25 хиляди студенти, около 2 хиляди от тях са учили в Силистра. Дипломите от училището са валидни и в чужбина, и се издават на български и английски език.
На събитието присъстваха представителите на местната и държавна власт, радетели за развитието и утвърждаването на висшето образование, много родители, гости и близки на дипломантите.
С тържествени слова своето благопожелание поднесоха г-жа Денка Михайлова -зам.-кмет "Хуманитарни дейности", зам.-областният управител Стоян Бонев и Петко Добрев. В обръщението си г-жа Михайлова подчерта силата на знанието и неговата мощ да постигаш. Тя беше категорична, че младите, образованите и мотивираните ще променят страната ни. Поздравителен адрес бе връчен от името на председателя на Общинския съвет д-р Мария Димитрова. По повод юбилея, ректорът връчи медал и диплом на всички представители на институции и на студентите, които се дипломират с отличен успех. От името на абсолвентите своето уважение към научната колегия поднесе г- жа Ирина Ташкова.


Публикувано на: 23 ноември 2017 г. / Печат