Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ГОДИШНИ НАГРАДИ ТУРИЗЪМ


image 5044

Кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов получи наградите на Министерството на туризма от конкурса Годишни награди в туризма. Официалната церемония се състоя на 12 декември 2017 г., в зала "Концертна" на Централния военен клуб. Сред гостите бяха посланици, народни представители, министри, кметове, представители на бизнеса, туристическите организации, медии и др.
Община Силистра спечели почетното второ място в категория "Духът на българите" с фестивала "Гозбите на Добруджа" с. Сребърна и трето място в категорията "Туристически обект " с Биосферен парк"Сребърна".
Кметът на Община Силистра благодари на хората от цял свят гласували за нашите номинации.
Победителите в Годишните награди в туризма се оценяваха в 16 категории на два етапа. През първия всеки желаещ можеше да подаде кандидатурата си съгласно Правилата за кандидатстване, публикувани на интернет платформата www.tourismawards.bg. Гласуването за финалистите започна на 21 ноември и продължи до 10 декември, като в този период хиляди потребители подкрепиха своите фаворити. Министерството на туризма отчете засилен интерес както от страна на кандидатите, така и от гласуващите.

Публикувано на: 13 декември 2017 г. / Печат