Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ВИСИНИ ЧОВЕШКИ


image 5395

Който се учи, хвърля божията светлина!
Празник на всички поколения учители, малки, големи деца, ученици, студенти и техни приятели организира клуба на учителя пенсионер "Иван Байчев, съвместно с Община Силистра.
В началото приветствено слово поднесе доц. Илияна Горанова, председател на клуба. С нескрито вълнение тя разказа за празника на буквите от своята младост и за зараждането на идеята за днешния такъв.
За да изразят своето уважение към всички учители на събитието присъстваха г-н Ивелин Статев - Областен управител, д-р Мария Димитрова - председател на Общински съвет Силистра и г-жа Денка Михайлова - зам.-кмет "Хуманитарни дейности".
Г-жа Михайлова поздрави учителите за предстоящия празник и изрази радостта си от осъществяването на събития заедно с клуба на учителите пенсионери. Тя прочете и поздравителен адрес от името на д-р Юлиян Найденов - кмет на Община Силистра. За празника учителите пенсионери получиха от г-жа Михайлова ваучер за пазаруване от книжарница.
В програмата на тържеството участваха деца от ОУ "Иван Вазов", ОУ "Отец Паисий", СУ "Н. Й. Вапцаров", "Бяло, зелено, червено", ОСИ "Младост", сборна формация "Ретро", клуб "Иван Байчев", мъжка вокална група "Камбанен звън" и НЧ "Св. Св. Кирил и Методий" Силистра.


Публикувано на: 10 май 2018 г. / Печат