Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА СИЛИСТРА Д-Р ЮЛИЯН НАЙДЕНОВ СЕ СРЕЩНА ДНЕС СЪС СТАНИМИР МАРИНОВ


image 5587

Станимир Маринов е носител на наградата "НАЙ- ДОБЪР БАСКЕТБОЛИСТ НА 2017Г." Най-заслужилите в баскетбола в България са определени чрез анкета, проведена сред треньорите и капитаните на отборите в НБЛ и А групите за жени и мъже, а също така и сред журналисти, отразяващи този спорт в медиите.
На срещата в кабинета на кмета присъства и треньорът по баскетбол г-жа Светлана Тодорова. За спортните успехи на силистренските спортисти, вълненията около проявите и състезанията на цялата общественост говори д-р Найденов. Той подчерта, че след осигуреното финансиране за ремонта на спортна зала "Дръстър" известна като Манежа, децата на града ще имат една модерна и удобна зала за спорт. Очаква се до дни да започнат дейности по обновяване и разширяването и. На територията на града 130 деца на възраст от 8 до 18г. тренират баскетбол, уточни Тодорова. Тя благодари на силистренската фирма "Елика- елеватор" за финансирането и оказаната подкрепа.
"Добрата материална база ще доведе и до по- високи резултати на баскетболистите ни"- каза г-н Маринов. В момента той е състезател на отбора по баскетбол на румънския град Клуж-Напока, столицата на Трансилвания и едно от най-посещаваните места в Румъния.
Кметът връчи на отличения спортист плакет на Община Силистра, поздравителен адрес и бутилка вино- тамянка с марка Сребърна.


Публикувано на: 01 август 2018 г. / Печат