Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ТУРНИР ПО КАРАТЕ ЗА МЕЖДУНАРОДНА КУПА "ДРЪСТЪР"


image 5758

В салона на ЕГ "Пейо Яворов" се провеждат срещите от международния турнир по карате в дисциплините Макивара, Ката и Кумите. Домакин на купа "Дръстър" е карате клуб "Шото-Витяз" Силистра. В турнира участват отбори от цяла България и Румъния.
Начало на официалното откриване бе дадено от председателя на клуба сенсей Валери Великов. Той благодари на всички присъстващи за големия интерес тази година, изрази признателността си към кмета на общината и спонсорите на отбора и пожела успех на всички участници. Сенсей Великов награди с благодарствени плакети д-р Найденов - кмет на Община Силистра, д-р Тодор Тодоров - собственик на фирма "ИДА 2003" и собственика на фирма "Трети март" ЕООД - г-н Боян Йорданов.
Д-р Юлиян Найденов - кмет на Община Силистра изрази радостта си отново да присъства на турнира, както и задоволство от присъствието на толкова много млади хора, които практикуват карате като спорт и средство за възпитание.
Д-р Юлиян Найденов и д-р Тодор Тодоров имаха възможността да връчат медали на най-заслужилите деца.
Турнирът е включен в програмата на Българската национална федерация по карате и е част от спортните събития със съдействието на Община Силистра и организацията на КК "Шото- Витяз".

Публикувано на: 06 октомври 2018 г. / Печат