Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ЧЕТИРИ ЗЛАТНИ И ЧЕТИРИ СРЕБЪРНИ МЕДАЛА ЗАВОЮВАХА ДЕЦАТА ОТ КЛУБ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ "ИМПРЕСИЯ" - СИЛИСТРА


image 5938

На стълбичката под овациите на журито и публиката се качиха със златни медали двойката: Толга Айхан и Габриела Тончева / възпитаници на ОУ "Ив. Вазов" и на ОУ "Св. св. Кирил и Методий"/, с треньор по спортни танци г-жа Наташа Кунева. Сребро завоюваха Даниел Младенов и Виктория Петрова от същия силистренски клуб и двамата са ученици от ОУ "Ив. Вазов". По време на състезателната програма Диана Мешева -организатор, изказа възхищението си от бляскавото представяне на силистренските деца по двойки и в индивидуалното класиране в турнира по спортни танци.
Отличното представяне бе по време на открития национален турнир по спортни танци за Купа Нефтохимик-78,в чест на 40 години КСТ "Нефтохимик-78",организирани от БФСТ, Община Бургас и КСТ "Нефтохимик-78", който се проведе в края на миналата седмица в гр. Бургас.
Треньорът г-жа Кунева, спортните състезатели и техните родители изказват най- сърдечната си благодарност на кмета на Община Силистра -д-р Юлиян Найденов за подкрепата по повод пътуването на спортистите до гр. Бургас.

Публикувано на: 10 декември 2018 г. / Печат