Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ПЕТДЕСЕТ И ОСЕМ ОТЛИЧНИЦИ АБИТУРИЕНТИ ПОЛУЧИХА ДНЕС ГРАМОТИ И БЯХА НАГРАДЕНИ СЪС СРЕБЪРНА МОНЕТА С ГЕРБА НА ОБЩИНАТА ОТ КМЕТА Д-Р ЮЛИЯН НАЙДЕНОВ


image 6399

Това се случи на официална церемония, която се проведе в хотел "Данубе". По традиция зрелостниците прославили своите учители, родители и училище се изпращат с този тържествен ритуал.
В началото на церемонията двамата водещи Кара и Тони се върнаха към словото на братята Кирил и Методий и изначалните послания на Азбуката. Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост бе почетен с химна "Върви народе възродени" . Грамоти и цветя с най-сърдечни пожелания, топли думи и послания за успех, и да се върнат в Силистра, връчиха на отличниците от всички училища на Силистра: кметът д-р Найденов, д-р Мария Димитрова - председател на Общински съвет, г-жа Денка Михайлова - зам.-кмет"Хуманитарни дейности", г-н Ростислав Павлов - секретар на Община Силистра, д-р Мирослав Тодоров - зам.-кмет "Финанси и икономика", инж. Тихомир Борачев - зам.-кмет "Устройство на територията" , Цветана Игнатова- директор дирекция "Хуманитарни дейности", г-жа Габриела Миткова, началник на Регионалния инспекторат на МОН, областният управител Ивелин Статев изпрати своите пожелания за успех с поздравителен адрес.


Публикувано на: 22 май 2019 г. / Печат