Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ПОСЕЩЕНИЕ НА РУСКА ДЕЛЕГАЦИЯ В ОБЩИНА СИЛИСТРА


image 6439

В дните 3-ти и 4-ти юни, във Варна, се провежда Трети форум на побратимените градове от България и Русия. Днес, участниците от руска страна бяха гости на Силистра. Те бяха посрещнати от гайдарите от школа "Великов" на крепостта "Меджиди табия". Домакини на събитието бяха кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов, заедно с неговият екип- зам.-кметовете г-жа Денка Михайлова и инж. Тихомир Борачев и секретарят г-н Ростислав Павлов, и председателят на Общински съвет Силистра д-р Мария Димитрова, заедно с общинските съветници г-жа Славянка Стоянова и г-н Орлин Николов. За доброто настроение на гостите се погрижиха и децата от фолклорна група "Добруджанче", възпитаници на г-жа Дариела Георгиева.
Програмата на гостите включваше посещение в Биосферен парк "Сребърна", Археологически музей, Дунавски парк. По стар български обичай ги посрещнахме с хляб от фурна "Аполон", със сирена на "Лактоком", с мезета на "Актуал", с вино "Пинк пеликан", сладки на "Сладост".
Всички гости получиха подаръци - презентационни материали на общината, сувенири и студено пресовани олио с марка "Елика ойл".


Публикувано на: 04 юни 2019 г. / Печат