Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ВИСОКО ОТЛИЧИЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА КУЛТУРАТА ЗА ДИРЕКТОРА НА РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА "ПАРТЕНИЙ ПАВЛОВИЧ" Г-ЖА ДАНИЕЛА НЕДЯЛКОВА


image 6443

На официална церемония, проведена днес в София, директорът на Регионална библиотека "Партений Павлович" г-жа Даниела Недялкова, получи огромно признание от Министерството на културата за дейността си като ръководител на Библиотеката в Силистра. Тя беше удостоена с почетен знак "Златен век" - Печат на Цар Симеон Велики и грамота, за принос в развитието на българската култура и по повод 24 май - Ден на българската просвета и култура и славянската писменост. Годишните награди за Министерство на културата бяха връчени от министър Боил Банов.

Голямото признание на Министерството на културата г-жа Недялкова приема като оценка за Регионална библиотека "Партений Павлович" като активен, културен обществено-информационен център!

С почетен знак "Златен век" - Печат на Цар Симеон Велики и грамота бяха наградени също Савина Цонева - директор на РБ "Априлов - Палаузов" - Габрово, Димитър Бечев, директор на РБ "Георги Раковски" - Ямбол и Йовка Петкова - главен библиотекар на Библиотека при читалище "Диньо П. Сивков" - Нова Загора. С Грамота за принос е наградена и Садие Махмуд - секретар на НЧ "Хр. Ботев 1948", с. Руйно, общ. Дулово.


Публикувано на: 06 юни 2019 г. / Печат