Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

РОК ГРУПА "МИСТЪР ХАРД" И ВАСИЛ НАЙДЕНОВ ГОСТУВАТ В СИЛИСТРА В ПРАЗНИЧНИТЕ ДНИ


image 6602

Заповядайте на 15.09.2019г от 19:00ч.на сцената на площад "Свобода" на концерт на рок група "Мистър Хард"!
Специален гост - Васил Найденов!
Насладете се на изпълненията на любимите песни!
Рок групата Mister Hard е създадена на 08.12.1994 г. от сливането на две варненски групи Mister и Hard - от там идва и името на новата формация. Следват няколко концерта на местна сцена, с които бандата бързо печели фенове. По това време изявите са предимно с авторска музика.
Групата работи върху авторски парчета и едновременно с това свири кавъри. Мечтата на бандата е да свири на "Медисън Скуеър Гардън".
С последния си състав "Mister Hard" се завърна при феновете си. От пролетта на 2015 г. вече имат и албум - "Аз съм мечтател".
Васил Найденов е български поп певец, композитор и текстописец. Започва кариерата си като вокал на рок група Диана Експрес, с които изпява песента "Синева". Самостоятелната му кариера бележи своето начало от 1979 г. със саундтрака към едноименния филм "Адаптация". "Мелодия на годината" стават песните му "Телефонна любов" (1982 г.), "Чудо" (1983 г.) и "Сбогом, казах" (1985 г.). Превръща се в любимец на няколко поколения с хитовете си "Сбогом, моя любов", "Всичко ми е наред", "Междучасие", "Огън от любов", "Като слънце в огледало", "След края на света" и други.
През 2018г. е обявен за почетен гражданин на София.


Публикувано на: 29 август 2019 г. / Печат