Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ИСТИНСКИ ЕКШЪН И ОЩЕ ПО-ИСТИНСКИ, СПИРАЩИ ДЪХА КАСКАДИ МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ НА ЖИВО ЗА ВТОРИ ПЪТ В СИЛИСТРА В МОТОР ШОУ "ПОЛИЦЕЙСКА АКАДЕМИЯ"


image 6631

Истински екшън и още по-истински, спиращи дъха каскади могат да се видят на живо за втори път в Силистра в Мотор шоу "Полицейска академия". Продуцент и автор на уникалния мото спектакъл е известният български каскадьор Иво Долапчиев. Той е един от главните участници в него - влиза в ролята на шерифа. Самото шоу преминава като холивудска филмова лента, само че на живо, в която борбата е между бандити и полицейски служители, а в центъра на фабулата е ценен диамант, който полицията трябва да опази.
Зрелищни каскади, демонстрации, майсторско управление на мотори, автомобили и ATV, сложни акробатични номера насищат спектакъла и обещават два часа, изпълени с емоции, адреналин и атрактивни изпълнения.
В Мотор шоу "Полицейска академия" участват каскадьорите Иво Долапчиев, Крум Николов и Диего Родригес, а в акробатиката и балета зрителите ще видят нежната половина на състава -Надежда Долапчиева и Даниела Керчева. Водещ на Шоуто е небезизвестният Росен Янчев.
Шоуто е представяно в Гърция, Италия и други страни, както и в много градове в България. В Силистра идва за втори път и ще се проведе в Стария стадион на 28.09 и 29.09.2019 г. от 19.00 часа. Специално за детската публика Иво Долапчиев е приготвил изненада. Мотор "Хот Уилс Драгстер", направен по модел на една от играчките в популярната серия, ще бъде представен лично от известния каскадьор. Долапчиев, който прави и най-опасния номер "Глобуса на смъртта", години наред участва в подобни мото спектакли в чужбина, докато решава, че българската публика също заслужава такова шоу. Връща се в родината, събира екип и създава невероятен спектакъл с опасни каскади с мотори и автомобили, който вече четвърти сезон предизвиква фурор навсякъде, където е представян у нас.

Публикувано на: 12 септември 2019 г. / Печат