Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

"СПОДЕЛИ УСМИВКА" ИЛИ "ДУНАВСКИЯТ ПАРК ПРЕЗ АВГУСТ"


image 7410

Скъпи фейсбук приятели на Община Силистра!

"Дунавският парк през август" е част от инициатива на Община Силистра, под мотото "Сподели усмивка", която ни беше подсказана от Вас преди три години през лятото на 2017! Една разходка в нашия красив Дунавски парк е достатъчна, за да покаже колко много са хората, които се наслаждават на местата за отдих под зелените корони на дърветата; колко много са децата, които безгрижно лудуват и играят сред разнообразието от нови детски площадки; техните родители, радващи се на случайна среща с приятелски семейства; колко много са хората по крайречната алея - влюбени, носталгични или просто моментно вглъбени и загледани в синьото богатство на Силистра - река Дунав; колко много са колоездачите по велоалеите, непрекъснато редуващите се приятелски двубои по тенис на маса, футбол, баскетбол... Дунавският парк се е превърнал в своеобразен притегателен център за хората в града, за гостите, за всички нас!
Няма как да не отбележим, че Вашите снимки във Фейсбук пространството на фона на обновения Дунавски парк се увеличават през настоящите летни месеци. И през настоящата 2020година, с радост Община Силистра ще сподели Вашите усмивки, забавни и щастливи моменти, прекарани в Дунавския парк. Изпратете ни Ваша снимка и тя може да донесе радост на още хиляди потребители (според анализ по данни на Фейсбук , на всеки 2-3 минути има потребител, който чете материалите на страницата на Община Силистра).
Ако желаете да публикуваме Ваша снимка от Дунавския парк през 2020г, прикачете я на ФБ страницата на Община Силистра в " Съобщения", напишете име/имена, придружете я с кратко инфо или история. Очакваме Вашите снимки! Включете се в инициативата "Дунавският парк през август"!


Публикувано на: 04 август 2020 г. / Печат