Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

353-МА СТУДЕНТИ ОТ ВИПУСК 2020 СЕ ДИПЛОМИРАХА В МОРСКО УЧИЛИЩЕ, ТРИМА ОТ ТЯХ СА СИЛИСТРЕНЦИ ЗАВЪРШВАЩИ С ОТЛИЧЕН УСПЕХ


image 7420

353-ма студенти, обучаващи се в гражданските специалности на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров", завършиха успешно и получиха своите дипломи в рамките на три официални церемонии, проведени на 7 и 8 август.

На тях абсолвентите получиха своите дипломи, а на отличените студенти бяха раздадени награди от началника - флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, от различни институции, фирми и приятели на Морско училище.
Ръководството на Висшето училище в партньорство с Община Силистра награди студентите с най-висок успех от силистренската община, това са: Нели Пламенова Маринова -първенец на специалността "Експлоатация на флота и пристанищата" , Елвира Веселинова Енчева - "Управление на пристанищата", Иван Ташков Ташев - "Корабни машини и механизми". По повод положения труд и постигнатите високи резултати в учебния процес , д-р Юлиян Найденов изпрати поздравителни адреси, приз "Сребърна пара" и предметни подаръци в знак на уважение. Кметът в писмото си подчерта: " Вашите успехи са достойни за уважение и възхита. Надявам се да продължите със същото старание своето развитие! Пожелавам Ви реализация в професията!"
За поредна година кметът на Община Силистра отправя послания към силистренски студенти, които се дипломират с отличен успех и са гордост не само за родителите си, за ВВМУ " Н. Вапцаров", а и за цялото общество.

Публикувано на: 10 август 2020 г. / Печат