Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

42 ПЕСНИ СЪБРАНИ В "МОЕТО ИВАНГЕЛИЕ" ПРЕДСТАВИ ИВАН НЕДЕЛЧЕВ


image 7468

В препълнената зрителна зала на Младежкия дом, творци- хора на словото, на изобразителното и танцово изкуство, юристи, музиканти/ на промоцията присъстваха няколко рок банди и специално за случая Димитър Ковачев- Фънки/, журналисти, спонсори и приятели се събраха, за да поздравят авторите и участниците в реализацията на този музикален албум , носещ името "Моето Ивангелие".
Иван Неделчев, авторът на проекта, представи заслугите на всички допринесли за окончателния вид на диска. "Тавата" включва 42 песни в различен стил, включително и с етно звучене, изпети по всякакви поводи и отговарящи на очакванията на публиката. Разказа вълнуващи истории от създаването на различни рок и блус групи, които са работили през годините в града ни; формирането над 80 млади таланти в областта на музиката и получаването на различни награди.
Представен бе за първи път и клипът към песента "Прегръдка", по текст на Любен Дашев и музика на Иван Неделчев, който е заснет със съдействието на кмета на Община Силистра д-р Юлиян Найденов. Видеото представя красотата на Добруджа и част от културно- историческото наследство на Силистра.


Публикувано на: 03 септември 2020 г. / Печат