Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

КОНКУРСНА СЕСИЯ "МЛАДИТЕ ЗА СИЛИСТРА 2021"


image 8185
Продължават дейностите по проект "За бъдеще в хармония с природата" на неформална група "Приятели на природата" от ОУ "Отец Паисий" - Силистра с финансовата подкрепа на Община Силистра по конкурсна сесия "Младите за Силистра 2021". На 12.05.2021 г. се проведе състезание "Яко е да си еко", в което участваха ученици от VII клас. В равностойна битка застанаха отборите на VII а клас "Еколози" и VII б клас "Приятели на природата". Състезанието беше много оспорвано и емоционално. Но във всяко състезание има победител и в тази битка по-добри бяха момчетат и момичетата от отбор "Еколози".
Организирането и провеждането на състезанието беше подпомогнато от г-жа Христинка Димитрова, старши учител по природни науки в ОУ "Отец Паисий" - Силистра.
На състезанието присъстваха и ученици от V клас, съпричастни към екологичните проблеми и ангажирани с популяризиране на природосъобразния начин на живот и опазване на околната среда.
Гости на състезанието бяха Анета Тодорова и Ивелина Русева, експерти от отдел "Образование и младежки дейности", Община Силистра.

Публикувано на: 13 май 2021 г. / Печат