Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

УЛОВЕНИ МИГОВЕ ОТ ПАРТНЬОРСКАТА НИ СРЕЩА ПО ПРОГРАМА МЯСТО БЪЛГАРИЯ


image 8492
Тридневната партньорска среща на голямото семейство по програма Място България се състоя в Силистра и бе изпъстрена с различни дейности - оценка на резултатите от досегашната ни дейност, споделяне на добри практики и предизвикателства, чертаене на планове за бъдещите ни инициативи…
В почивките между различните панели от интензивната програма, отделихме специално внимание на крайбрежната алея, която почистихме за пореден път с помощта на най-малките ентусиасти от групата.
Естествено, не подминахме и Самолета _Място - пространството, което през 2018-та година бе преобразено с помощта на Сдружение "Бг Бъди активен" отново по програмата Място България. Благодарение на тази намеса, надграждането на мястото продължава и в момента, увличайки към каузата все повече организации и активни граждани.
Посетихме Дунавския парк, организирахме "разходка с лодка" и се насладихме на чудния залез при река Дунав от борда на соларното корабче на Община Силистра.
Заедно с партньорите ни от Пловдив, Варна, Езерец, Смолян, Шумен, Добрич, Дулово, Тутракан и много други продължаваме още по-уверени и мотивирани напред, правейки #ПромянатаВъзможна!

Публикувано на: 13 септември 2021 г. / Печат