Община Силистра

Начало | Общинска собственост | Профил на купувача | Защита на лични данни

ПРИЗОВА НАГРАДА ОТ НАЦИОНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПРИЛОЖНО КОЛОЕЗДЕНЕ


image 9147
I място в индивидуалното класиране - момчета за Кристиян Драгомиров Янков от отбора по приложно колоездене при НЧ"Доростол-1870", ученик в ОУ "Ив.Вазов" гр.Силистра.
В гр.Челопеч се проведе Първи кръг на Републиканския шампионат по приложно колоездене "Младежта за безопасност на движението" - индивидуално и отборно за ученици на възраст 10 - 15 години. Организатори на състезанието са община Челопеч, НД Приложно колоездене, БЧК София област и Пътна полиция Пирдоп.
Призовото I място в индивидуалното класиране за момчета на възраст 10 - 15 г. заслужено спечели Кристиян Драгомиров Янков, участник в отбора по приложно колоездене за трета поредна година, който безпроблемно се справи с теста по ЗДП, техническо владеене на велосипеда, оказване на долекарска помощ при инцидент на пътя и уверено управление на велосипед в условията на автоградче.
В отбора на Силистра с ръководител Вилиян Великов и треньор Димитър Стойчев се състезаваха Никол Белчева ученичка в ОУ"От.Паисий", Кристиян Янков от ОУ"Ив.Вазов", Велизар Стоянов ученик в СУ"Дръстър", Никола Петров от ПГМТ"Вл.Комаров", Кристиян Пасков от ОУ"Св.св.Кирил и Методий" гр.Силистра.
От НЧ "Доростол-1870" изразяват благодарност към кмета на община Силистра, директора на СУ "Дръстър" , преподавателя Вилиян Великов и треньора на отбора Димитър Стойчев за участието на силистренския отбор в националното състезание по приложно колоездене в гр.Челопеч.

Публикувано на: 17 май 2022 г. / Печат