gerb

ОБЩИНА СИЛИСТРА

ул. "Симеон Велики" №33
7500 Силистра
Тел.: (086) 816 333, Факс: (086) 823 333
E-mail: mayor@silistra.bg

Да подкрепим Кмета


picture

Публикувано на 14 януари 2015 г.


Първото издание на конкурса "Кмет на месеца" за 2015 година е на тема "Осигуряване на услуги за нуждаещи се през зимата". Гласуването стартира днес (14 януари) и ще продължи до полунощ на 31 януари срещу 1 февруари.

Да подкрепим с гласуване д-р Юлиян Найденов, когото престижното издание е номинирало за участие в конкурса.

По традиция екипът на Kmeta.bg номинира петима кметове на големи общини и петима - на малки. За първото място сред общините с население над 20 хил. жители ще се борят столичният кмет Йорданка Фандъкова, градоначалникът на Гоце Делчев - Владимир Москов, колегата му в Силистра - Юлиян Найденов, кметът на Лом Иво Иванов и градоначалникът на Пловдив - Иван Тотев.

Сред малките общини конкуренцията съвсем не е малка. За вота на читателите на Kmeta.bg ще се съревновават Пенка Йорданова - кмет на Вълчи дол, Петър Паунов - Батак, Драгомир Николов - Трявна, Арбен Мименов - Сатовча, и градоначалникът на Кнежа - Симеон Шарабански.

Предложените кметове са представени с кратка информация, чрез която читателите могат да се запознаят с техните постижения. Повече подробности за всеки един от тях може да се научат от страницата на съответната община в сайта Kmeta.bg.

След края на гласуването, което ще продължи три седмици, двамата градоначалници, събрали най-много гласове, ще спечелят титлата "Кмет на месеца". Победителите ще бъдат наградени със статуетка и грамота на специална церемония.

Всеки от местните управници, спечелил повече от три пъти титлата "Кмет на месеца", ще участва в надпревара за специалната награда на Портала на българските общини http://kmet.kmeta.bg по време на конкурса "Кмет на годината".


Адрес за печат: http://www.silistra.bg/print.php?id=2569
Пълна версия на сайта: http://www.silistra.bg/index.php?op=news&id=2569